• 0232472846
  • scoala4is@yahoo.com

Activități din cadrul proiectului ISYMO

(26 noiembrie 2021) Profesorul și provocările unei clase incluzive – curs desfășurat în perioada 24-25 noiembrie 2021 și susținut de participanții la mobilitatea flux 3 Split, Croația, „Special Needs in education” în perioada 22-28 august 2021 în cadrul proiectului ISYMO (aici)

(22 noiembrie 2021) „Toți suntem diferiți și Fiecare dintre noi este valoros” este activitatea pe care a organizat-o clasa a II-a B și d-na prof. Daniela Dumitrașcu (aici)

(19 noiembrie 2021) Sesiune de formare „Metodologii incluzive in sala de clasă” organizată de prof. Mădălina Prodan, prof. Iulia Penișoară, prof. Luminița Mavropol și prof. Cristina Alexa susținută în perioada 18-19 noiembrie 2021.(aici)

(15 noiembrie 2021) Vă invităm la CONCURS! Pentru a continua călătoria în lumea educației incluzive, ISYMO are nevoie de prieteni mulți care să-l ajute, de prieteni care să-l sfătuiască, să-i dea idei noi pentru activități frumoase, prieteni care să-l laude sau să-l certe dacă merită. De aceea, vă invităm la concurs și vă propunem să vă imaginați și să desenați câte un prieten pentru echipa lui ISYMO. Prietenul lui ISYMO trebuie să aibă un nume și să vină însoțit de o idee, un sfat, o dorință, o apreciere sau, de ce nu, o critică legată de activitatea lui ISYMO în școală. Concursul se adresează tuturor elevilor școlii și va fi împărțit în 2 secțiuni: secțiunea învâțământ primar și secțiunea învățământ gimnazial. Data limită a predării lucrărilor este 15 decembrie 2021. Premierea va avea loc pe 17 decembrie 2021.

(15 noiembrie 2021) „Ce atitudine am față de mine” este activitatea propusă de prof. Raluca Lăzărescu, la care au participat elevii clasei a V-a A.

(13 noiembrie 2021) În cadrul orei de dezvoltare personală, cu tema „Toate prieteniile sunt speciale„, clasa pregătitoare A, îndrumați de d-na prof. Luminița Mavropol, a învățat despre prietenie, despre acceptare, despre înțelegere.

(11 noiembrie 2021) Prin metoda Montessori, în care elevii au rol central în propria formare, elevii clasei I A coordonați de doamna prof. înv. primar Cristina Alexa au învățat despre numere pare și impare, despre sortarea și clasificarea numerelor naturale realizând împreună „Copăcelul fericit

(8 noiembrie 2021) „Copil ca tine sunt și eu” a fost tema activității de astăzi organizată de elevii clasei a IV-a B și d-na prof. Raluca Brașoveanu.

(23 ianuarie 2020) Sub deviza „Învață și dă mai departe” a avut loc prima sesiune de formare a profesorilor organizată în cadrul proiectului ISYMO susținută de profesorii participanți la prima mobilitate.

(9 decembrie 2020) Din seria „Exemple de bună practică”, PEACE CORNER (colțul păcii), un colt, în fiecare clasă unde elevii se pot retrage atunci când emoțiile, furia, sentimentele negative sunt puternice, un loc unde se pot liniști, își pot aduna gândurile, se pot calma și apoi se pot reîntoarce la activitățile clasei.

(25 noiembrie 2019) L-am găsit pe ISYMO! – festivitatea de premiere, marți, 26 noiembrie 2019

(22 octombrie 2019) Concurs „Să-l aducem printre noi pe ISYMO” . Dragii noștri, echipa proiectului nostru se află în căutarea unui ambasador al bunăvoinței care să ne reprezinte în dialogul cu voi. De aceea, ne gândim să-I aducem printre noi, cu ajutorul vostru, pe ISYMO, mascota care să ne reprezinte în activitățile noastre.